Enkeltkort-PC for utdanning - Elektronikknett
halocode-makeblock

Enkeltkort-PC for utdanning

Elfa Distrelec kan nå levere en ny enkeltkorts-PC, HaloCode fra Makeblock, med innebygd Wi-Fi.

– Makeblock er ledende innen ny teknologi for skoler, universiteter og utdanningsinstitusjoner ved å levere lett tilgjengelige og enkle verktøy og produkter for utdanning. På denne måten bidrar vi aktivt til innovasjon i fremtiden, sier Steve Herd, leder for Customer Proposition and Product Management hos Elfa Distrelec.

Halocode HaloCode er kompakt og har flere avanserte funksjoner.

Makeblock har utviklet HaloCode for utdanning i programmering. Maskinvaren er kompakt og kan enkelt integreres med et utvalg av elektronikkmoduler, noe som gjør det hele enkelt å bruke for alle aldersgrupper. Gjennom paring med den blokkbaserte programvaren mBlock gir HaloCode studenter og forskere muligheten til å erfare og lære om AI- og IoT-applikasjoner med bare noen få klikk. Sammen med støtte for AI-talegjenkjenning kan produktet enkelt integreres med forskjellige sensorer i elektronikkprosjekter også, slik at studentene kan lære å kode med flertråds-programmering.

Makeblock HaloCode har LAN-funksjoner som gir forbindelser mellom flere HaloCoder. Maskinvaren leveres med 4 MB minne og en Xtensa tokjerners, 32-biters LX mikroprosessor. Dette gjør at flere programmer kan kjøre samtidig og synkronisere forskjellige avanserte funksjoner.

Kommentarer