Embedded Conference får storbesøk - Elektronikknett
ecs2019
Foto: embeddedconference.se

Embedded Conference får storbesøk

Embedded Conference Scandinavia (ECS) som arrangeres i Kista, Sverige til høsten får foredragsholdere fra både IBM, Amazon og Google. Konferansen arrangeres 5.-6. november.

ECS konferanseprogrammet vil bli publisert i sin helhet i begynnelsen av september, men to av presentasjonene som hittil er bekreftet hittil er «Securing IoT everywhere» av Richard Elberger, Amazon Web Services og «AI – from hype to reality» av Ted Schönbeck, Google. Også Colin Williams fra IBM Watson IoT er bekreftet som foredragsholdere.

Noen av årets fokusområder er digitalisering, IoT, system av systemer, cyber-fysiske systemer, AI og maskinlæring.

Konferansen vil foregå den 5.-6. november på Kistamässan i Stockholm. Som tidligere vil mye av programmet bestå av innsendte forslag.

– Vi legger høyere krav til bidragene i år, sier Ulf Bodin, leder for konferansekomitéen. – Årsaken er at vi vil sikre at presentasjonene vi aksepterer er av høy kvalitet, og at vi leverer en konferanse i verdensklasse.

Call for Papers for ECS er mottas fram til 3. juni, og kan leveres her (ekstern lenke).

ECS ble organisert for første gang i 2006. Den tiltrekker seg nærmere 2000 deltakere fra 25 land og består av en internasjonal konferanse og utstilling med ca 90 selskaper og organisasjoner.

Kommentarer