EIF holder utstilling i Bergen 17. september i år. Foreningen arbeider med tiltak som skal gjøre messen enda mer attraktiv.

EIF forbereder seg til utstilling i Bergen

Elektronikk Industri Foreningen (EIF) skal vekke ny interesse for foreningen og utstillingene. Nå er det forberedelser til kompetansemessen i Bergen i september som gjelder.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I følge styret i foreningen har EIF tatt grep for å øke interessen rundt de kjente EIF utstillingene. Mer faglig fokus og bedre forberedelser skal gi de besøkende opplevelser som pirrer nysgjerrigheten.

EIF er godt i gang med forberedelsene til utstillingen i Bergen 17. september – og varsler om spennende foredragsholdere. Bare to plasser er ledig for utstilleres foredrag. Her skal det legges til at «Speakers Corner» ikke blir arrangert. Sted er forøvrig Quality Hotel Edvard Grieg.

– I tillegg til de nye opplevelsene for besøkende, styrkes også det kollegiale samarbeidet og relasjonene mellom utstillerne ved en felles «rigge-buffet» etter at riggingen er ferdig. Medlemmene oppfordres til å delta for å skape magiske øyeblikk sammen med de besøkende. Gå ikke glipp av denne begivenheten. Utstillere må melde seg på innen 31. mai, heter det i meldingen fra styret.

Mer informasjon: eif.no

Powered by Labrador CMS