Bidrar til smarte belysningssystemer - Elektronikknett
MC1460 - Image - PDS-408G hi

Bidrar til smarte belysningssystemer

Åtteports svitsj støtter den nye IEEE 802.3bt Power over Ethernet (PoE) standarden og skal muliggjøre kosteffektive smarte belysningssystemer.

Microchip Technology Inc. lanserer via sitt datterselskap Microsemi en kosteffektiv, åtteports Power over Ethernet (PoE) svitsj, som tilbyr garantert effekt på 60 Watt (W) per port for alle åtte portene samtidig. Den nye IEEE 802.3bt-kompatible PDS-408G PoE svitsjen er blant annet egnet for takinstallasjoner, og kjører helt støyfritt med et vifteløst design.

PDS-408G er designet for tilkoplede belysningsapplikasjoner for bedriftsmarkedet, og forbinder separate systemer, slik som tilgangspunkter for belysning, sensorer, HVAC og Wi-Fi over en enkelt svitsj. Svitsjen har åtte PoE porter, som er det optimale antallet for tilkoplet belysning, og tilbyr ytterligere kostnadsbesparelser for sluttapplikasjonene basert på energisparing og lavere driftsutgifter. I samsvar med IEEE 802.3bt, gir PDS-408G totalt 480 W, inkludert opp til 90 W for en av de individuelle portene eller 60 W for åtte porter samtidig.

PDS-408G er plenumklassifisert og kan installeres i ethvert lufthåndteringsrom, noe som gjør den egnet for digitale takinstallasjoner. Det vifteløse designet gir egenskapene som trengs for bygninger der det kreves støyfri og pålitelig drift, slik som kontorer, sykehus og hoteller. PDS-408G ivaretar også andre velprøvde fordeler ved PoE, inkludert trygg kraftforsyning, enkel installasjon, fleksibel implementering og fjernstyrt kraftadministrasjon.