Audi første bilprodusent som blir medlem i SEMI - Elektronikknett
audi_SEMI
Foto: Audi AG.

Audi første bilprodusent som blir medlem i SEMI

Bilprodusenten AUDI AG er blitt den første bilprodusenten til å bli fullt medlem i industriorganisasjonen SEMI.

SEMI-medlemskapet vil gi Audi tilgang til kjernekompetanse til å utvikle internasjonale standarder og gjøre det mulig for bilprodusenten å utnytte den globale SEMI-plattformen for å fremme bransjens tilpasning på tvers av forsyningskjeden.

Audi er også grunnleggende medlem av underavdelingen SEMI Global Automotive Advisory Council (GAAC). Disse medlemmene skal håndtere problemer som pålitelighet og tilkobling av enheter og systemer, fremme industristandarder og justere veikartene til bilprodusenter med nærliggende næringer for å akselerere tid til marked. GAAC har avdelinger i Europa, USA, Japan og Taiwan.

Under sitt lederskap og grunnlegger av GAAC har Audi vært med på å etablere prioriteringer for Europa-avdelingen og bidratt til å utvide avdelingen til 17 selskaper som representerer hele økosystemet innen elektronikk, inkludert OEMer, utstyrsprodusenter, halvlederprodusenter, designfirmaer og utstyrsleverandører. Andre medlemmer av GAACs Europa-avdeling inkluderer Audi, Volkswagen, Bosch, Cadence, imec, Globalfoundries og Synopsys.

Smart Transportation er en av SEMIs fem vertikale markedsplattformer etablert for å samle aktører i kritiske industrisegmenter for å fremme innovasjon og bidra til økt vekst.

Kommentarer