Yageo hos RS - Elektronikknett
RS887-Yageo_MLCC

Yageo hos RS

RS Components får distribusjonsrettigheter for passive komponenter fra Yageo.

RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc, kunngjør at selskapet har fått en distribusjonsavtale med Yageo, som leverer passive komponenter. RS lagerfører populære produkttyper fra Yageo, dvs. en omfattende portefølje av chipmotstander, inkludert tykkfilm- og tynnfilmmotstander, motstandsnettverk, kondensatornettverk samt MLCC kondensatorer.

Yageo ble grunnlagt i 1977 og regnes som en verdensledende leverandør av passive komponenter, inkludert standard og spesialversjoner av chipmotstander, kondensatorer og RF-komponenter ment for bruk innen en rekke bruksområder og sektorer. Dette omfatter blant annet industri, fornybar energi, helsesektoren, kjøretøybransjen og forbrukerenheter som mobiltelefoner og nettbrett.

Selskapet har vært oppført på Taiwan Stock Exchange siden oktober 1993 og har salgs- og produksjonsanlegg over hele verden. Yageo har ifølge RS en ledende posisjon innen motstander og er nummer tre innen MLCC-kondensatorer.

– Dette er en viktig global franchiseavtale som gjør at sortimentet vårt av passive komponenter når enda et nytt nivå, sier Andy Keenan, produktansvarlig for kortelektronikk hos RS.

– Det å få en markedsleder som Yageo med på laget forsterker vår stilling som en viktig leverandør av chipmotstander og andre passive enheter, og gjør at teknikere og medlemmer av DesignSpark-forumet får tilgang til enda en alternativ kilde for disse viktige komponentene, understreker Keenan.

Kommentarer