Tildeles millionkontrakter - Elektronikknett
veiprosjekt_holmefjord
Foto: Statens Vegvesen.

Tildeles millionkontrakter

Kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS og datterselskapet Adeptor AS har vunnet to kontrakter i forbindelse med utbyggingen av E39 Svegatjørn-Rådal.

Den ene kontrakten omhandler systemleveranse av nettverksløsninger og er fremforhandlet gjennom datterselskapet Adeptor AS. Den andre kontrakten omfatter materiell leveranse for radiodekning av nødnett og DAB, og leveres direkte fra Jørgen Holmefjord AS.

Begge kontraktene er i millionklassen, opplyses det uten at det nevnes eksakt beløp.

Adeptor AS har flere tiår med erfaring fra leveranser av komplekse industrinettverk mot olje- og gassektoren. Det har derfor vært naturlig å dra nytte av denne kompetansen for å vinne større innpass også innenfor samferdsel. Dag Ivar Roald, daglig leder i Adeptor AS, er svært fornøyd med å ha fått til et gjennombrudd, og slår fast at selskapet nå har lykkes i å vise at de kan løse de komplekse tekniske kravene og samtidig holde kostnadene nede i et marked som er svært presset på pris.

Vi har over mange år vært en ledende leverandør av strålekabler til samferdselsmarkedet i Norge. Ved at vi nå gjennom Adeptor også vinner kontrakter for SRO-installasjoner (styring, regulering og overvåkning), viser at vi som gruppe evner å tilby våre kunder en betydelig merverdi, sier Daglig leder i Jørgen Holmefjord AS, Tommy P. Storstein, i en pressemelding

Kommentarer