Norautron og Datek utvider samarbeid - Elektronikknett
datek_norautron
Illustrasjonsfoto: datek.no

Norautron og Datek utvider samarbeid

Norautron og Datek har inngått et strategisk samarbeid om utvikling og produksjon av produkter til smarte hjem, smart helse og smarte byer.

Datek har gjennom flere år samarbeidet med Norautron om produksjon av produkter innen styring av lys til byer og veier. Nå utvides samarbeidet til å omfatte produkter innenfor smarte hjem og smart helse. Datek designer og utvikler produkter, programvare og programvareplattformer, mens Norautron står for produksjon, sourcing av komponenter og distribusjon av fysiske produkter. På den måten vil selskapene – i tett samarbeid – kunne levere smarte løsninger til kunder i Norge og internasjonal raskere og bedre enn før, heter det i en pressemelding tirsdag.

– Datek utvikler produkter for smarte hjem, smarte byer og smart helse. Tid til markedet er det aller viktigste suksesskriteriet i disse markedene. Både Norautron og Datek er norske selskaper. Sammen kan vi få verdensledende produkter til markedet raskere og med bedre kvalitet enn med andre oppsett, sier Tom Scharning, CEO Datek AS.

– Gjennom partnerskapet med Datek vil Norautron ytterligere styrke sin kundeportefølje og få tilgang til nye og spennende markeder. Det er med stor glede at Datek har funnet Norautron som sin logistikk- og produksjonspartner for fremtiden. Det vil bli en spennende utfordring å utvikle denne porteføljen fremover i den takt som markedet krever, og jeg er sikker på at et tett samarbeid og likheten i kultur vil føre til suksess, sier Øyvind Sedivy, CEO i Norautron.

Kommentarer