Første Norwegian NanoSymposium - Elektronikknett
NanoTechnologies-Norfab

Første Norwegian NanoSymposium

Historiens første møte i konferanseserien Norwegian NanoSymposium vil gå av stabelen i Trondheim, 16. - 17. oktober. Og det er helt gratis!

Nanoteknologi hevdes å være den skjulte motoren i mye av den mest spennende utviklingen innen moderne teknologi, heter det i invitasjonen til nyskapingen Norwegian NanoSymposium.

Under dette todagersmøtet skal vi etter sigende få se hvordan nanomaterialer, -komponenter og –prosesser bidrar til å løse noen av menneskehetens største utfordringer. Programmet  vil omfatte presentasjoner fra internasjonalt ledende vitenskapsfolk og tidlig-fase forskere innenfor mange forskningsområder, som grunnleggende nanovitenskap, medisin, energi og miljø.

Andre aktiviteter vil inkludere nettverksbyggingslunsjer, plakatsesjoner, samt en konferansemiddag.

Ifølge arrangørene er målet å holde et morsomt, vennskapelig og uformelt møte som dekker alle områdene innenfor nanovitenskap, der studenter og forskere fra mange fagområder kan møtes, utveksle idéer og finne nye kontakter.

Takket være sponsing fra NTNU Nano, NanoNetwork og Forskningsrådet er det ingen deltageravgift, men alle må registrere seg for å bli med.  Oppdatert informasjon om programmet og hvordan du kan registrere deg finner du på symposiets nettside.

Fristen for å registrere seg med forespørsel om muntlig presentasjon er 20. september, mens siste frist for påmelding som deltager eller for å melde på en plakatpresentasjon er 1. oktober.