DC/DC-omformere med hybridbuss - Elektronikknett
renesas-isl82xxM

DC/DC-omformere med hybridbuss

Nye, høyeffektive omformerne kommer med hybrid digital PMBus-teknologi og analog teknologi, utviklet for bruk på trange steder.

Det er elektronikkdistributøren RS Components (RS) som nå melder at en ny familie av høyeffektive DC-DC moduler fra Renesas Electronics er tilgjengelig på lager.

Serien utmerker seg med at den forenkler konstruksjonen av komplekse strømforsyninger til elektronikkbruk gjennom å minske antall eksterne komponenter som kreves og derfor sparer plass på kretskortet. Alle moduler i familien har samme konfigurasjon når det kommer til tilkoblinger, noe som skal gi utvikleren stor valgmulighet når det kommer til utspenning og effektprestasjon, uten å måtte benytte seg av andre kretskortkonstruksjoner. 

Det primære bruksområdet for modulene omfatter måling av FPGA-, DSP-, ASIC- og minneenheter brukt i servere, lagring, optiske nettverk, telekommunikasjon samt et bredt spekter av plassbegrensede industrielle bruksområder.

De nye DC-DC omformermodulene ISL8210M-/12M/80M-/82M som produseres av Renesas Electronics, er synkrone, step-down enheter som kan levere utspenning på 0,5 til 5 V DC, avhengig av utførelsen, med en inngangsspenning på 4,5 til 16,5 V DC med kontinuerlig strøm på 10 eller 15 A.