Wartacz blir nordisk salgssjef hos Elfa Distrelec - Elektronikknett
CDC_2015-Distrelec
Arkivfoto/Distrelec

Wartacz blir nordisk salgssjef hos Elfa Distrelec

Elfa Distrelec har utnevnt Leif Wartacz til å lede den nordiske salgsorganisasjonen som regional salgssjef. Wartacz tar over ansvaret til sin forgjenger Karin Kruger, med viktige konti som dekker Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Leif_Wartacz_Elfa-Distrelec Leif Wartacz. Foto: Linkedin/privat

Med lang erfaring i elektronikkbransjen, en grad innen elektronikk og som innfødt danske bosatt i København er Wartacz en ideell kandidat til stillingen. Wartacz hadde inntil nylig en ledende stilling i salgsorganisasjonen til Maersk, og har tidligere hatt en rekke ledende stillinger hos Farnell element14, sist som regional salgsdirektør for Norden.

Wartacz gleder seg til å vende tilbake til elektronikkdistribusjonsbransjen, og har planer om å utnytte sin tidligere erfaring og kunnskap om bransjen for å utvikle Elfa Distrelec ytterligere i hele regionen i 2019.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Elfa Distrelec på et tidspunkt som viser store muligheter for vekst. Det å ha vært borte fra bransjen en stund gjorde at jeg virkelig kunne evaluere min fremtidige karriere og innse at min lidenskap ligger i elektronikkbransjen. Jeg ser frem til utfordringene som ligger foran oss, og til å drive neste stadium i omleggingen vår, samt levere en service og et produkttilbud som er skreddersydd til våre kunders behov, sier Wartacz i en melding mandag.

Wartacz vil rapportere direkte til konsernsjefen i Dätwyler, Neil Harrison.

Kommentarer