Tysk bankkontrakt - Elektronikknett
Euro-coin

Tysk bankkontrakt

Data Respons har inngått kontrakter med en ledende aktør innen bankindustrien i Tyskland for utvikling av virksomhetskritiske systemer. Kontraktene har en verdi på 20 millioner kroner.

Kontraktene omfatter utvikling av smarte løsninger for å forbedre effektiviteten og kunne tilby nye digitale produkter og tjenester. Oppgaven innebærer blant annet modernisering av applikasjoner, tilrettelegging av B2C prosesser i flere kanaler, sikkerhetsaspekter og integrasjon av software plattformen til en skybasert infrastruktur.

– Den tradisjonelle bankindustrien utfordres av ny teknologi (fintech), betalingsløsninger fra nye aktører (Google, Amazon og Apple Pay) og internettbanker med lavere kostbase.

For å møte konkurransen kreves det investeringer for å automatisere prosessene, bygge om og modernisere infrastrukturen til en mer moderne, skybaserte og plattform-uavhengige løsning, samt utvikle nye applikasjoner og tjenester for å møte kundenes behov. Vår spesialistkompetanse innen embedded programvare og erfaring fra digitalisering i andre industrier gjør oss til en relevant partner i dette markedet, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons i en pressemelding i dag.

Kommentarer