Tilbyr gratis plass på dansk elektronikkmesse - Elektronikknett
EOT_MCH
Foto: MCH - Messecenter Herning

Tilbyr gratis plass på dansk elektronikkmesse

Elektronikkindustriens nye skandinaviske messe EOT - Electronics of Tomorrow 19, tilbyr noen få ledige plasser til utvalgte norske oppstartsbedrifter. Det skal være over 100 utstillere fra skandinaviske bedrifter og utviklingshus som møtes i mai på MCH Exhibition Centre i Danmark.

I følge arrangøren er EOT et møtested for ingeniører, teknikere, utviklere, maskinbyggere og kjøpere.

– EOT fokuserer på fremtidens elektronikk og derfor er det åpenbart at vi skal ha de mest spennende med oss oppstartsbedrifter fra Norge gratis. Det er alltid bra for både den etablerte industrien og for oppstartsbedrifter å møtes. Så vi velger ut en rekke gründere og tilbyr dem stand, catering og muligheten til å vinne 50.000 kr i vår store pitch-konkurranse. Vi ønsker å ha mange søkere og finne de mest spennende som vil få tilgang til kombinasjonen av utstilling, nettverk og et internasjonalt konferanseprogram, sier Mona Jakobsen, prosjektleder ved MCH Messecenter Herning.

Det skal allerede finnes norske selskaper som er påmeldt på messen, blant annet Mascot AS og Acal BFi Nordic AB.

Når det gjelder konferansedelen, nevnes den kanadiske «technology experience designer», Vanessa Julia Carpenter. Hun skal snakke om maskinvareutfordringene knyttet til tingenes internett, hvor fysiske ting kommuniserer med omverdenen via Internett. Her får man vite hva du bør gjøre før du utvikler eller investerer i ny teknologi.

Rådgiver i innebygde systemer amerikanske Jack Ganssle forteller om fremtidige markedskrav. Han tar utgangspunkt i milliard-boten som Toyota fikk for dårlig firmware, og om de mer enn 100 systemene hans egne tre firmaer laget. I tillegg kan du møte Phillip Schröder, økonomiprofessor og medlem i den danske regjeringens Disrupsjonsråd, Dieter Weiss, Tysk EMS-industrisekspert, Frederik Braun, Direktør for Enterprise Commercial i Microsoft og Peter Koldig Hansen, CTO i Secomea, med flere.

EOT - Electronics of Tomorrow arrangeres i MCH Messecenter Herning i Danmark 7.-9. Mai 2019. Messen arrangeres av MCH i samarbeid med industrien og organisasjonene Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

Kommentarer