Svenske KAMIC kjøper Distec - Elektronikknett
Distec_touch_solutions

Svenske KAMIC kjøper Distec

KAMIC Group kjøper britiske Distec Ltd, en spesialistleverandør av tekniske hybridløsninger for skjermer.

Svenske KAMIC AB har overtatt alle aksjer i Distec Ltd som har base i Manchester, England. Selgere er selskapets grunnlegger Noel Sheppard og Adrian Swindells med familier.

Distec Ltd ble etablert i 1992, og selskapet har gjennom årene bygget opp en solid kompetanse i berøringsfølsomme skjermer, industrielle datamaskiner og HMI; grensesnitt mellom menneske og maskin. Selskapet representerer en rekke av verdens ledende produsenter som ELO, Nexcom, CKS, Wincomm, Siemens og andre, og tilbyr komplette løsninger inkludert støtte for kunder i en rekke industrisegmenter i det lokale britiske markedet. Distec har ni ansatte og en årlig omsetning på cirka 45 millioner.

– Kamic gruppen er allerede etablert i Storbritannia med flere vellykkede teknologibedrifter og Distec passer godt inn i vår gruppe hvor vi kan tilby organisatorisk støtte, kontakter og kunnskap for videre utvikling og ekspansjon, sier Fredrik Celsing, CEO i KAMIC i en pressemelding.

Forrige eier og administrerende direktør i Distec, Noel Sheppard, vil fortsette å arbeide i en ledende posisjon i selskapet som vil bli inkludert i KAMIC Groups forretningsområde Electronics.

Kommentarer