Superkondensator med lang levetid - Elektronikknett
Eaton_XLR-Module

Superkondensator med lang levetid

Superkondensator fra Eaton passer som eneste energilagringsenhet eller kombinert med batterier. Levetiden er 20 år med millioner av ladesykluser.

Den nye superkondensatormodulen XLR-48 fra Eaton skal i følge produsenten gi høy pålitelighet, høy effekt og ultrahøy energilagring. Fordi modulen bruker elektrokjemisk tolags kondensator-konstruksjon (EDLC) kan den benyttes som en eneste energikilde eller i kombinasjon med batterier.

Lav ESR (Equivalent Series Resistance) for høy tetthet, skal sørge for at levetiden er på opptil tjue år, med millioner av lade- og utladings-sykluser gjennom hele bruksperioden.

Fysiske egenskaper i XLR-48 inkluderer metallhus, som er robust og egnet for høy vibrasjon og høy strømbruk, og IP65-sertifiseringen betyr at den kan vaskes med høytrykkspyler.

Formfaktoren, som er industristandard, muliggjør enkel integrering i flere applikasjoner. I følge produsenten er den produsert med miljøvennlige materialer for en grønn strømløsning.

Superkondensatoren skal passe til et bredt spekter av miljøer og typer installasjonssted, som hybrid- og elbiler, kraftnett-lagring, kommersielle kjøretøy (lastebiler, gruveutstyr, anleggsmaskiner), T-bane og maritime applikasjoner.

Kommentarer