ON Semiconductor med skybasert utviklingsplattform - Elektronikknett
ON_Strata

ON Semiconductor med skybasert utviklingsplattform

ON Semiconductor lanserer Strata Developer Studio, en skybasert utviklingsplattform som skal gi et sømløst og sikkert miljø for å evaluere og gjøre design med ON Semiconductors teknologier.

Strata-plattformen er laget for evaluerings- og utviklingskort, og har det siste innen dokumentasjon, produktinformasjon, design og applikasjonsnotater, og referansedesignfiler.

I følge selskapet vil nye evalueringskort fremover være «Strata-Ready», noe som betyr at de automatisk blir anerkjent av Strata Developer Studio når de er koblet til vertsdatamaskinen. Denne plattformen gir designteam et brukergrensesnitt til kortet, og gir direkte kontroll over konfigurasjonsparametre og visuell tilbakemelding av funksjonalitet. Samtidig vil Strata laste ned all nødvendig designinformasjon for å starte evaluering eller design.

Strata Developer Studio leveres som en Microsoft-signert applikasjon som er koblet til selskapets SaaS-plattform. Den har sikker autentisering, dataoverføringer og benytter en kryptert database som støtter GDPR. All informasjon og sikkerhet følger også retningslinjene i Nasjonalt institutt for standarder og teknologi (NIST).

De første kortene inkluderer en konfigurerbar multifunksjons logisk port, et dobbelt 100W USB-PD-biloppladningssystem, og en universal Offline 200W 4-Port Type-C USB-PD-kilde.

Mer informasjon her (ekstern lenke)

Kommentarer