Keysight utvider basisutvalget - Elektronikknett
keysight-DSOX1204G-200-MHz

Keysight utvider basisutvalget

Keysight har lansert to firekanalsmodeller med en maksimal båndbredde på 200 MHz. De nye modellene inngår i oscilloskopfamilien Infiniivision 1000 X.

Det har gått to år siden test- og målegiganten Keysight tok opp kampen med de asiatiske produsentene når det gjelder virkelig billige oscilloskop. Det handler om InfiniiVision 1000 X som kommer med omfattende opplæringsmateriell og er primært ment for undervisning og nybegynnere i elektronikk.

Begge nye modellene har et tresifret digitalt multimeter og en femsifret frekvensteller. Andre tilvalg er en 20 MHz funksjonsgenerator, samt en analysator for frekvensresponsen, hvor resultatet kan presenteres i form av et Bode-diagram.

Videre er det en protokollanalysator for serielle signaler som I2C, SPI, UART / RS232, CAN og Lin, samt en digital voltmeter.

Det er 24 forskjellige målefunksjoner pluss FFT, som gjør det mulig å studere et signal i både tid og frekvensdomene. For å øke feilsøkingen er det mulig å legge inn grenser.

70 MHz DSOX1204A starter på 998 dollar. Oppgradering av båndbredden ett trinn; 70 MHz til 100 MHz eller 100 MHz til 200 MHz, koster 350 dollar og gjøres med en programvarenøkkel.

Kommentarer