Amazon med ny AI teknologikonferanse - Elektronikknett
amazon_re-mars
Illustrasjon: Amazon

Amazon med ny AI teknologikonferanse

Teknologigiganten Amazon lanserer en ny offentlig teknologikonferanse basert på sin «kun for inviterte» robotikk- og kunstig intelligens (AI)-konferanse.

Målgruppen er bedriftsledere og tekniske byggere, og den nye konferansen, re:MARS, er en forlengelse av selskapets «intime» kun-for-inviterte MARS-konferanse, hvis akronym står for machine learning, automation, robotics, and space (maskinlæring, automatisering, robotikk og romfart). Den nye AI-konferansen er planlagt i år fra 4.-7. juni i Las Vegas.

– Vi er i starten på en gullalder for AI, sier Jeff Bezos, grunnlegger og administrerende direktør i Amazon. – Nylige fremskritt har allerede ført til oppfinnelser som tidligere var science fiction – og vi har bare skrapt på overflaten av det som er mulig.

I følge selskapet vil arrangementet kombinere det siste innen fremtidsforskning med praktiske applikasjoner som vil initiere endring i organisasjoner i dag. Deltakere vil lære hvordan AI kan forbedre kundeopplevelse, øke effektiviteten i virksomheten, strømlinjeforme drift, forbedre automatisering, nå kundene gjennom nye tjenester og grensesnitt, med mer.

Deltakere vil høre fraledere på mange felt, lære om metoder for å anvende AI i deres organisasjoner i dag, møte Amazons teknologieksperter, og oppleve gjennombruddsteknologi – fra robot-demoer til Blue Origin New Shepard-besetningskapsel til AI hackathons. Arrangementet vil også inneholde sesjoner med fokus på de praktiske bruksområdene til AI som ligger bak Alexa, AWS-tjenester, Amazon Go, Prime Air, Lab 126, Robotics, med mer.

Kommentarer