Video-FPGA - Elektronikknett
PolarFire Imaging And Video Kit

Video-FPGA

Microchip lanserer PolarFire FPGA, en løsning som hevdes å muliggjøre de minste, mest energigjerrige 4K video- og bildebehandlingsapplikasjoner til nå.

Microchip lanserer den nye bildebehandlings- og videoløsningen PolarFire FPGA for utvikling av komplekse dataalgoritmer som gjør systemer i stand til å hente inn og vise informasjon og høyoppløselige bilder.

PolarFire FPGA bilde- og videoløsning støtter oppløsninger helt opp til 4K i i små, laveffekt formfaktorer som er påkrevd i et stort spekter av bilde- og videoapplikasjoner.

Etter som designere trenger kraftige prosesserings-, minne- og kommunikasjonsressurser for å oppnå høyoppløsnings bildebehandling, skal FPGA være gode plattformer for å oppnå dette, fordi de kan utføre tusenvis av oppgaver parallelt for å optimalisere datakapasiteten.

Grunnen til at PolarFire FPGAer er ideelle for bilde- og videoapplikasjoner i mellomklasse båndbredder (4K/2K), er i følge Microchip rike minne- og DSP-ressurser. I tillegg kan de by på opp til 50 prosent lavere effektforbruk enn konkurrerende SRAM-baserte komponenter.

Den nye løsningen inkluderer også et komplett økosystem for kundene, med omfattende applikasjonsspesifikk maskinvare, et sett med optimalisert intellektuell eiendom (IP) for bildeprosessering, referansedesign, demonstrasjonsdesign og tilbehør. Dette vil utstyre designerne med all maskin- og programvare som trengs for å implementere design med 4K oppløsning for PolarFire FPGAer.

Video- og bildebehandlingssettet muliggjør avansert evaluering av 4K bildeprosessering og –rendering med bruk av tokamerasensorer, egnet for design av demonstrasjoner for video stitching, statisk og dynamisk objektinnsetting, så vel som estimering av sann dybde basert på disparitetskart.

Settet inneholder også industristandard bildegrensesnitt med 4 GB innebygd dobbel datarate, fjerde-generasjon (DDR4) og 1 GB flashminne for henholdsvis rammebufring og brukerkonfigurasjon. Det tilbyr toveis Mobile Industry Processor Interface (MIPI) som sensorgrensesnitt og valg mellom High-Definition Multimedia Interface (HDMI), Display Serial Interface (DSI) for skjerm og Serial Digital Interface (SDI) for video i kringkastings-klasse. Settet muliggjør også evaluering av referansedesign for bilde-i-bilde (PiP) og kantdeteksjon med konfigurerbar oppløsning og bildesignalparametre. Disse egenskapene gjør løsningen egnet i flere applikasjoner i flere markeder, inkludert overvåking og IP-kamera, bil- og andre trådløse/mobile brukstilfeller, maskinsyn/medisin, smarthus og annet innen industri-, luftfart- og forsvarsmarkeder.

PolarFire bilde- og videoløsning inkluderer dedikert maskinvare for evaluering av flere bilde- og videoprotokoller på PolarFire FPGAer. Utviklingssett, settet med optimalisert intellektuell eiendom, referansedesign, demonstrasjonsdesign og tilbehør er også inkludert som en del av løsningens totale økosystem. Settet inkluderer også ett års gratis lisens for utviklingssettet Libero SoC Design Suite.

Microchips PolarFire FPGA bilde- og videosett, MPF300-VIDEO-KIT er tilgjengelig nå, melder leverandøren.

Kommentarer