Utvider sikkerhetstjenester for IoT-enheter - Elektronikknett
Arrow_sikkerhet
Arrow utvider IoT sikkerhetstjenester for og med flere ledende leverandører.

Utvider sikkerhetstjenester for IoT-enheter

Embedded World 2019: Cypress, Infineon og Microchip maskinvarebaserte sikkerhetskomponenter, og NXP Semiconductors sikre elementer og mikrokontrollere støttes globalt av Arrow Electronics.

Arrow Electronics har utvidet sin globale sikre klargjøringstjeneste til å dekke komponenter fra Cypress, Infineon og Microchip, i tillegg til NXP Semiconductors Secure Elements som var med i Arrows opprinnelige tilbud lansert i 2018. Tjenesten muliggjør rask distribusjon av IoT-kantnoder og gateways med maskinvarebaserte sikkerhetsfunksjoner. Dette blir nå gjort tilgjengelig for Arrows kunder globalt.

Arrows programmerings- og klargjøringsteknologi er basert på en sikret og pålitelig kjede av tillit. Dette er bygget på relasjoner med ledende globale domene-eksperter på komponentsikkerhet og sertifiseringsmyndigheter, sikker overføring av kundens IP og sikkerhetsinformasjon og svært sikre programmeringsplattformer. Det er støtte for registrering av enhetssertifikater hos flere skytjenesteleverandører, og livssyklushåndteringstjenester for sertifikatene er også tilgjengelig.

Arrow sier i en melding at de tilbyr komplette ende-til-ende sikkerhetsløsninger, inkludert cybersikkerhet. Tjenestene omfatter og dekker idé, design, integrasjon, produksjon, logistikk, finansiering, trådløs tilkobling med faktureringstjenester, markedsføring, overvåking og administrerte tjenester, og et bærekraftig og sikret livsløp.

Arrow presenterer tjenestene på Embedded World som arrangeres denne uken i Nürnberg, Tyskland.

Kommentarer