Robot-turné til Norge - Elektronikknett
Rocketfarm Pallerobot

Robot-turné til Norge

Universal Robots turnerer i Norge der målet er å vise fordelene med mer brukervennlig og fleksibel automatisering.

Danske Universal Robots, leverandør av samarbeidende roboter (cobots), skal ta med seg robotene på tur under UR+ Workshop 2019-turnéen. Besøkende får praktisk erfaring med samarbeidende roboter, samt rådgivning fra industrieksperter om produksjonseffektivisering med samarbeidende roboter og automatisering.

Turnéen starter den 12. mars i Ålesund, og fortsetter videre gjennom landet frem til slutten av oktober. Etter Ålesund, besøker de Molde, Kristiansand, Porsgrunn, Bergen, Fredrikstad og Raufoss, hvor turneen runder av den 30. oktober.

Julius Skulstad, Universal Robots. Julius Skulstad, UR.

Under arrangementene får deltagerne selv mulighet til å programmere cobotene. Et bredt utvalg av UR+-partnere, deriblant Cobotnor, Rocketfarm, Fronius, Onrobot, Sick og Schunk, vil også vise frem deres automatiseringsløsninger.

–Vi gleder oss veldig til å ta med oss cobotene på norgesturné i år. Turnéen er svært interaktiv. Deltagerne vil kunne gå opp til de utstilte cobotene, ta fatt i en touchskjerm og utføre deres aller første bevegelse med roboten innen to minutter, sier Lars Julius Skulstad, sjef for URs norske salgsavdeling.

– Målet vårt er å vise at automasjon er noe for alle – ikke bare for store organisasjoner med ingeniører som er eksperter på roboter, sier Skulstad. – De som deltar på turnéen vil både kunne se og oppleve hvor enkelt automatisering kan innføres i eksisterende systemer, og hvor enkelt slike systemer kan håndteres av de ansatte med minimalt av opplæring.

Steder og dato for turnéen finner du her: www.universal-robots.com/no/

Kommentarer