Pris til nordisk Cadence-distributør - Elektronikknett
Cadence partner of the year - Nordcad

Pris til nordisk Cadence-distributør

Under et arrangement i Orlando nylig stakk den nordiske DAK-distributøren Nordcad av med prisen Global Partner of the Year 2018.

Mer enn 60 representanter fra Cadence og de mange distributører verden over var samlet i Orlando, Florida, til årets KickOff møte. Cadence står hvert år vært for arrangementet, hvor der tas et tilbakeblikk på året som var, og samtidig ser fremover mot fremtiden og årene som kommer.

Arvid Thorndahl, CEO, og Ole Ejlersen, teknisk sjef, reiste til USA for å ta del i møtet og representere Nordcad.

Nordcad-pris 1 Fra venstre: Charlie Giorgetti, Vice President of Sales, Cadence, Tom Beckley, Sr. Vice President, Custom/General Manager, Cadence, Arvid Thorndahl, CEO, Nordcad, Ole Ejlersen, CTO, Nordcad, Paul Scannell, Corporate Vice President, Cadence.

Under KickOff møtet ble det holdt et prisutdelingsshow, der Cadence hvert år deler ut priser til distributørene som har gjort seg utmerket i året som var.

Blant 27 distributører verden over ble fire utvalgt og tildelt en pris på særlige og individuelle begrunnelser. Tidligere har Nordcad vunnet prisene for Technical Partner of the Year og Business Partner of the Year.

I år fikk to stolte representanter for firmaet overrakt prisen for Global Partner of the Year 2018, som er en anerkjennelse for Nordcads arbeid med kunnskapsdeling på tvers av distributører. Prisen er også gitt på bakgrunn av det gode samarbeidet som Nordcad har med de andre distributører i Europa og resten av verden. 

– Vi er stolte av å kunne henge enda en flott pris på veggen. I 2018 har vi arbeidet på prosjekter sammen med flere av de globale Cadence-partnerne, og det er "dejligt" at partnerne verden over kan dele erfaringer og viten med hverandre for å sikre den felles sterke posisjonen på det globale markedet, sier Arvid Thorndahl i en kommentar.