Norsk teknologi i sikker skjerm - Elektronikknett
NEXT_3d_logo_750px

Norsk teknologi i sikker skjerm

NEXT Biometrics drar stadig inn nye prosjekter. Nå skal deres teknologi for fingeravtrykkslesing benyttes i sikre skjermer.

Selskapets One Touch Access 100 sensormodul for å lese av fingeravtrykk skal nå være valgt av Prima Technology Inc. for integrasjon i deres høykvalitets skjermpanelløsninger.

One Touch Access NEXT Biometrics leverer en anvendelig fingeravtrykksmodul med stor flate.

NEXT har levert prøvevolumer av deres fingeravtrykkssensormodul, som nå integreres og testes for bruk i Prima Technologys skjermløsninger for utdanningsmarkedet i Nord-Amerika, skriver selskapet i en børsmelding i dag. 

– One Touch Access 100 kombinerer den velprøvde sikkerheten i vår sensorteknologi, med robusthet for bruk under ulike miljømessige forhold, sier Ritu Favre, adm. direktør i NEXT Biometrics. Han forteller også at selskapet er i ferd med å utvide sitt nærvær i markedet for adgangskontroll, gjennom å utvide distributørnettverket og styrke salgsinnsatsen.  

– Den sømløse maskinvareintegrasjonen av NEXTs One Touch Access 100 fingeravtrykkssensor i vårt design, og den lettvinte og intuitive bruken av den er essensiell for oss, sier Jack Wu, CTO i Prima Technology Inc., i en kommentar.