Historiens største rammeavtale for Telia Norge - Elektronikknett
Jon Christian Hillestad - Telia Norge
– Det er en fantastisk tillitserklæring at Uninett har valgt Telia Bedrift som leverandør av mobiltelefonitjenester, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge.

Historiens største rammeavtale for Telia Norge

Uninett har, på vegne av universitets- og høyskolesektoren, valgt Telia Norge som leverandør av mobiltelefonitjenester. Rammeavtalen inkluderer inntil 60 unike oppdragsgivere.

– Dette er Telias største offentlige avtale gjennom tidene, og vi gleder oss og ønsker alle nye kunder velkommen over til vårt nett når overføringen starter i januar, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge.

Telia Bedrift vant Uninetts anbudskonkurranse for mobiltelefonitjenester. Uninett har forhandlet frem avtalen på vegne av rundt 60 institusjoner i universitets- og høyskolesektoren, inkludert samtlige ti universiteter. Avtalen omfatter rundt 18.000 mobilabonnement og totalt 4000 aktive SIM-kort fordelt på mobile bredbånd og M2M i offentlig sektor spredt over hele landet. Avtalen innebærer også fastnettstilknytning for sektorens cirka 85 000 brukere.

Avtalen er inngått for tre år, med opsjon om forlengelse på inntil tre nye år.

– Vi ser på Uninett-konstellasjonen som en meget spennende partner innen innovasjon og digitalisering, og ser frem til felles utviklingsprosjekter sammen med ledende forsknings- og innovasjonsmiljøer innen sine områder, sier Hillestad.

Uninett på sin side er veldig fornøyd med å ha avsluttet konkurransen om telefonitjenester, hvor det var et meget tett løp mellom de to største leverandørene i Norge:

– Som infrastrukturpartner for høyere utdanning og forskning er det viktig for oss å ha en god partner og gode betingelser på mobil kommunikasjon og mobile løsninger, sier Tom Are Røtting, administrerende direktør i Uninett. – Telia ga et tilbud som traff godt på våre tekniske krav og i tillegg var prismessig godt.