60kV kraftforsyning for rackmontering - Elektronikknett
XP-E243(Fig)EY

60kV kraftforsyning for rackmontering

XP Power lanserer en rekke nye rackmonterte høyspennings kraftforsyninger som leverer opptil 60kV.

EY-serien er en 1200W høyspennings power, beregnet for laboratorier og OEM bruk, og tilbyr en fleksibel innebygd kontroller med lav rippel og støy. Serien har luftisolering, rask respons med god regulering og ekstremt lav utladning strøm ved lysbue.

Produktene brukes typisk innen medisinske, industrielle og generelle høyspenningsapplikasjoner som dampavsetning, ion-implantering, glødeutladning, elektrostatikk, plasmakilder, syklotroner, røntgen og vakuumrør.

EY serien består av 16 modeller fra 0-1kV til 0-60kV og 1200W. Rippelen er mindre enn 0,02% RMS ved nominell spenning og full belastning. Pulsbreddemodulasjon gir høy effektivitet og reduserer antall komponenter for bedre pålitelighet. De fire første modellene i serien har reversibel polaritet og de resterende har positive eller negative polaritet.

XP Powers EY-serie har automatisk overgang fra konstant spenning til konstant strømregulering og har beskyttelse mot overbelastning, lysbue og kortslutning. Powerets lysbuefunksjon sørger for at HV-utgangen hemmes i en kort periode for å slukke lysbuen, mens den eksterne analoge og digitale kontrollen, via RS232 og USB-funksjonen, gir fleksibilitet i integrasjon med kundesystemer. På samme måte gir Ethernet, opsjon, muligheten for kontroll og overvåking fra eksterne steder.

2U-formatet gjør den egnet til bruk på testbenker eller integrasjon med annet utstyr i et standard 19 tommers rack. Med innebygd mikrokontrollerkontroll gir front panelets digitale kodere høy oppløsning med lokal justering av spenning og strøm. Kraftforsyningens inngangsspenning er fra 180 til 264Vac enfase og er kompatible med Semi S2-93 som oppfyller sikkerhetsoverensstemmelser som kreves av produksjonsutstyr for halvledere.

Serien er tilgjengelig godkjente regionale distributører, eller direkte fra XP Power, og leveres med en 3 års garanti.