Skal levere intelligent kjøretøyteknologi

cts utnevner danske EP-TeQ som distributør for Norden, Baltikum og Benelux. De to selskapene skal samarbeide om sektoren AIV (Autonomous Intelligent Vehicles) i elektronikkindustrien.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Begge selskapene har mange års erfaring innen elektronikkproduksjon og er godt kjent i markedet.

– Med kombinasjonen av disse to sterke aktørene kan selskaper i Norden, Baltikum og Benelux nå få AIV-er introdusert til fabrikkene sine med sterk støtte og service fra EP-TeQ, heter det i en pressemelding fra de to.

Siden cts-produkter hovedsakelig er fokusert på bilindustrien og elektronikkindustrien, og siden EP-TeQ har mye erfaring med å lage produksjonslinjer for denne typen bransjer, kan kundene nå høste fordelene av kombinasjonen av mange års erfaring med å sette opp produksjonslinjer også som faktisk produksjon av innovative produkter, skriver de.

– Vi er meget begeistret for samarbeidet vårt med EP-TeQ. Vi har fått en tillitsfull partner. Sammen skal vi styrke vår felles markedsposisjon og bringe enda flere høykvalitetsprodukter til våre kunder over hele verden, sier Alfred Pammer, leder for fabrikkautomasjon i cts GmbH.

– Jeg er stolt over å ha funnet en så sterk og erfaren partner som CTS - sammen står vi sterkere og kan tilfredsstille kundenes behov enda mer, sier Lars Kongsted-Jensen, direktør i EP-TeQ.

cts, grunnlagt i 2006, har mer enn et tiår med ekspertise innen systemintegrasjon. Selskapet har hovedkontor i Burgkirchen an der Alz i Tyskland, og har i dag elleve andre lokasjoner som sysselsetter mer enn 350 personer over hele verden. cts tilbyr også et globalt salgs- og servicenettverk som spenner hele veien fra Mexico til Sør-Korea. Som spesialist på både stasjonær og mobil robotteknologi, støtter CTS kunder i å optimalisere produksjonen med moderne, innovative løsninger, får vi opplyst.

Powered by Labrador CMS