Maritime skjermer – nå uten logo - Elektronikknett
ISIC_DuraMON_24inch_Closeup_Finger

Maritime skjermer – nå uten logo

ACTE og deres søsterselskap ISIC Systems lanserer nå maritime skjermer uten logo, for integrasjon på skipsbroer og lignende.

Samarbeidet mellom ACTE AS og ISIC Systems, søsterselskaper i Lagercrantz Group, blomstrer, hører vi. – Stadig flere større og mindre skipsbyggere og underleverandører har designet inn ISIC marineskjermer og PCer i sine nybygg, forteller Henning Lotterud hos ACTE.

Som svar på et tydelig behov i markeder, lanserer de nå ” No Name”; logo-løse skjermer. – Dette kommer som en følge av at flere systemintegratører velger å bruke andre monitorer på CCTV og lignende applikasjoner enn det som er påkrevet på ECDIS/Radar. Resultatet er et mere stilrent design på broen, mener Lotterud.

Isic No Name Stilrene skjermer - nå som opsjon uten logo.

ISIC monitorer har flush glassfront og det Lotterud beskriver som et ”lekkert utseende” i størrelsene 19, 24, 26, 27, 32 og 55 tommer.

De kan leveres med eller uten berøringsskjerm. De kan også kalibreres opp mot ECDIS-systemer og har flere monteringsmuligheter. Den kan monteres på vegg, i tak og på benk eller nedfelt i konsoll.

ISIC fra Århus i Danmark leverer DNV-godkjent IT-utstyr som LED-skjermer fra 15 tommer og opp til 55 tommer i 4:3, 16:9 og 16:10 formater, samt PC og panel-PC. Produktene er produsert og satt sammen i Danmark. Test, kalibrering og burn-in-test gjøres ved de samme fasilitetene i Brabrand nær Århus.

ACTE har i tillegg til sin vanlig forretning med distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter, også utviklet flere andre vertikaler, som levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, deriblant maritime bruksområder.

Morkonsernet Lagercrantz er et børsnotert svensk selskap med omsetning på rundt 4 milliarder svenske kroner. Alle bedriftene i eierstrukturen opererer som selvstendige selskaper i Norden og Nord-Europa, og har elektronikk, IT og kommunikasjon som fokusområder.

Skipsbro - Isic Acte Renere design på broen uten logo, ifølge ACTE.

Kommentarer