Droner på S.E.E. - Elektronikknett
Drone

Droner på S.E.E.

Scandinavian Electronics Event vil få en ny avdeling under messen i mai: Drone Expo i samarbeid med UAS Forum Sweden.

Drone Expo-avdelingen vil holde utstillinger, seminarer og demonstrasjoner i løpet av messens tre dager. Messer og konferanser om droner, teknologi og kreativ bruk har vokst opp rundt om i Europa og andre deler av verden. Og nå opprettes en egen avdeling på S.E.E.

– Vi er veldig glade for å kunne presentere mange nyheter på neste års Scandinavian Electronics Event, og Drone Expo er definitivt en nyhet som vil tiltrekke besøkende til messen, sier Björn Lindforss, prosjektleder for messen.

UAS Forum Sweden er arrangør av UAS & UAV-konferanser. I 2019 gjennomførte de for femte år på rad UAS Forum i Linköping. Messen og konferansen har vokst og blitt Sveriges største møteplass for dronebransjen. Nå lanseres altså en ny møteplass for dronebransjen på S.E.E. I 2020.

– Det blir tre fullsatte utstillingsdager, sier Emma Stockman ved UAS Forum Sweden. - Vi er nå midt i planleggingen av Drone Expo og jobber med å produsere spennende forelesere, hente utstillere til fellesstanden og skape en arena for flyshow. Alt for å inspirere flere til å delta og skape utviklingen innen droneteknologi.

Drone Expo arrangeres på Scandinavian Electronics Event – S.E.E. fra 5. til 7. mai 2020 på Kistamässan utenfor Stockholm.

Kommentarer