Tilbyr ferdiglagde kabler - Elektronikknett
Harwin_Datamate_Cable_Assemblies_HAR021

Tilbyr ferdiglagde kabler

Nå introduserer Harwin ferdiglagde og testede kabelsystemer for sine kontakter i Datamate-serien.

Disse tidsbesparende løsningene blir levert i enkelt- eller dobbelt-ende format, med en fast kabellengde på 150mm (6 tommer).

Produsenten forventer at de skal bli godt mottatt i markedet, ettersom de vil gi mange selskaper en rask og problemfri tilgang til kablingen, uten å måtte ty til egne ressurser eller investere i kostbare, kundespesifiserte løsninger.  

Kablene er tilgjengelige direkte fra lager, og kan bestilles gjennom Mouser, noe som skal eliminere lange leveringstider.

De dekker både signal- (Datamate J-Tek/L-Tek) og kraft- (Datamate Mix-Tek) konfigurasjoner, og skal være spesielt godt egnet til prototype- og småproduksjon.  

Hvert kabelsystem produseres i henhold til standarden IPC-A-620 standard med hensyn til  ledningsnett og kabling. De gjennomgår streng elektrisk testing og en omfattende inspeksjonsprosess både under og etter produksjon, opplyser Harwin.

Kablene som benyttes er PTFE-isolert. Signalkablene kommer med 24AWG måleutstyrsledninger, mens kraftkablene er utstyrt med enten 10AWG eller 12AWG måleledning, med kapasitet for 40A eller 20A strøm. 

Datamate-kontaktene som er sentralt i disse systemene er spesielt pålitelige produkter som blant annet tåler støt (100G i 6ms), vibrasjon (10G i 6 timer, 2 timer/akse) og ekstreme temperaturer (-55°C til +125°C).