Fullfører oppkjøpet av Vitech

Zuken gjennomfører oppkjøpet av Vitech Corporation, et selskap som skal tilføre ekspertise innen modellbasert design.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den japanske EDA-leverandøren Zuken Inc. melder i dag at de har fått endelig godkjenning til oppkjøpet av det amerikanske Forsvarsdepartementet og komitéen for utenlandske investeringer i USA (CFIUS).

Vitech har mer enn 25 års erfaring innen metodikk for systemutvikling, og tilbyr produkter og tjenester rettet spesielt mot markedet for modellbasert systemutvikling (MBSE). Oppkjøpet utvider dermed Zukens løsningsportefølje til å omfatte systemutvikling, et område selskapet mener er av økende betydning for produktutviklingsselskaper. 

– Oppkjøpet av Vitech styrker Zukens strategi for å bli en leder innen digitale utviklingsløsnigner, sier Jinya Katsube, Chief Operating Officer hos Zuken, Inc. – Zuken står nå i en unik posisjon, med løsninger innen både systemutvikling og detaljerte designoppgaver, til å ta en lederrolle innen utvikling av elektriske og elektroniske modellbaserte designmetoder – fra produktdefinisjon til produksjon, fastslår han.

Ettersom produktkompleksiteten stadig øker, tar utviklingsbedrifter i økende grad i bruk MBSE-verktøy og –prosesser for å bedre kunne definere produktkrav, struktur og oppførsel. Vitechs produkt, Genesys, benyttes for å utvikle MBSE-modeller som inneholder nøkkelkomponentene for bygging av komplekse systemer som involverer mennesker, prosesser, data og dokumentasjon.

Zuken leverer designløsninger til et stort spekter av industrier, fra bil og transport til luftfart og forbrukerelektronikk. Selskapets globale merkevarer omfatter CR-8000, en egenutviklet designplattform for 3D multi-kort/IC pakking og E3.serien, en designløsning for kabelmatter og -systemer.

For mer informasjon, se www.zuken.com og www.vitechcorp.com

Powered by Labrador CMS