Europaturné for å fremme kunstig intelligens

En serie med endagsseminarer over hele EMEA-området for å hjelpe kunder med å lære, ta i bruk og akselerere bruken av AI i deres systemdesign. Det er Arrow som har tatt på seg oppgaven.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Arrow Electronics skal ut på en serie med seminarer som vil samle ledende aktører innen design og bruk av kunstig intelligens (AI). Fra og med september vil «Artificial Intelligence Experience Tour» vise hvordan AI brukes i kommersielle applikasjoner i dag og hjelpe deltakerne til å forstå hvordan de kan utnytte AI til å fremme egne applikasjoner. Arrow er vertskap for turneen sammen med Intel, Microsoft, Nvidia og andre leverandører som leder an i AI.

AI er blitt etablert som et kraftig verktøy som analyserer store datasett i skyen. Nå beveger det seg stadig mer til kanten av nettverket, bringer avansert prosessering til lokale enheter og muliggjør hybride kant/sky-scenarier. Maskinlæring, dyp læring og nevrale nettverk kan nå implementeres i innebygde enheter, noe som gir en rekke potensielle fordeler, inkludert redusert forsinkelse, bedre motstandsdyktighet i nettverk og større datasikkerhet. Nye verktøy og teknikker kreves for å utnytte AI i kanten og gjøre smarte enheter til kognitive enheter.

– De siste årene har kundene våre utnyttet trådløse innebygde systemer og IoT for å oppnå betydelige fremskritt i produktlinjene sine, sier David Spragg, teknisk direktør for EMEA i Arrow Electronics. – Det neste store spranget oppnås ved å legge til AI i miksen. Arrow er godt posisjonert gjennom sin interne kompetanse og samarbeid med viktige AI-maskinvare-, sky- og programvareleverandører, for å kunne støtte organisasjoner når de beveger seg mot å levere AI-teknologi i den virkelige verden.

Arrow Electronics' AI Experience Tour vil kjøres i ti byer: Tel Aviv (10. sep), Odense (24. sep), Stockholm (7. okt), Hamburg (24. okt), Paris (29. okt), Madrid (6. nov), Milan (21. nov), Berlin (26. nov), London (3. des) og München (28 jan 2020).

Powered by Labrador CMS