Bærekraftig pris på hi Tech-messen i Herning - Elektronikknett
hitech-messen2019
Foto: Lars Møller / MCH

Bærekraftig pris på hi Tech-messen i Herning

Med utgangspunkt i FNs 17 verdensmål for bærekraftig utvikling lanserer hi Tech & Industry Scandinavia prisen «hi Sustainable Development Award». Messen arrangeres 1.-3. oktober i Herning, Danmark.

Nå lanserer hi Tech & Industry Scandinavia i MCH Messecenter Herning en ny pris, hi Sustrainable Development Award, for å hedre den mest bærekraftige oppfinnelsen blant flere enn 700 utstillere for deres bidrag til en bedre verden.

– Den nye prisen tar utgangspunkt i FNs 17 verdensmål, som fastsetter retningen for en mer bærekraftig utvikling for både mennesker, dyr, miljø og klima. På hi-messen ønsker vi å sette fokus på hvordan industrien kan bidra til å fremme verdensmålene ved å hedre og fremheve de utstillerne som gjør en særlig innsats for å integrere bærekraftig utvikling i sin virksomhet», sier prosjektsjef i MCH Mona Jakobsen.

baerekraftig FNs 17 verdensmål for bærekraftig utvikling.

– Vi vil gjerne tenke bærekraft, og denne prisen kan påvirke industrien til å arbeide grønnere. I virkeligheten er det markedet og forbrukerne som bestemmer – hvis de etterspør mer bærekraft i produksjonen, må industrien følge med. Men vi vil gjerne være med på å stimulere den prosessen, sier formannen for komiteen bak hi Tech & Industry Scandinavia, Jørgen Stenberg, som er CEO hos Hans Følsgaard A/S.

De nominerte offentliggjøres 22. august, og vinneren kåres 1. oktober på hi-messen.

Når messen åpner dørene den 1.-3. oktober 2019, er det også 55. gang den arrangeres. Arrangøren forventer mer enn 20.000 besøkende og over 700 utstillere.

Mer informasjon om konkurransen: www.hi-industri.dk/for-udstillere/hi-award

Kommentarer