Wi-Fi og Bluetooth kombinasjonsmodul - Elektronikknett
Type-1LV-MURATA

Wi-Fi og Bluetooth kombinasjonsmodul

I et annonsert samarbeide med Cypress, har Murata utviklet Type 1LV (CYW43012). Dette er en løsning som hevdes å ha det laveste energiforbruket og har en svært liten formfaktor for en kombinert WiFi og Bluetooth-modul.

Produktet skal forbedre batterilevetiden i kroppsnært (wearables) utstyr, smarte hjemmeprodukter og bærbare lydapplikasjoner. Ved sammenligning av Type 1LV (CYW43012) med Type 1DX (CYW4343W) er strømforbruket ca. 54 prosent lavere i DTIM 1 (Delivery Traffic Indication Message), 60 prosent i DTIM 3, opptil 50 prosent for 2,4 GHz RX (mottak) og 28 prosent for 2,4 GHz TX (sending).

Basert på Cypress CYW43012-kombinasjonsbrikkesettet, har modulen tobånds Wi-Fi 11a/b/g/n/ («11ac Friendly») + Bluetooth 5.0, med dataoverføringshastigheter på opptil 78 Mbps på Wi-Fi og 3 Mbps på Bluetooth . Type 1LV støtter et bredt spekter av prosessorer, inkludert PSoC6, i.MX RT, STM32, i.MX og IP Camera-plattformer, samt Linux og RTOS-baserte applikasjoner.

Type 1LV bruker forbedrede maskinvaremekanismer og algoritmer for å sikre at sameksistensen mellom Wi-Fi og Bluetooth er optimalisert. En innebygd Ipv6 nettverksstakk kan brukes til å holde vertsprosessoren i hvilemodus mens nettverkstilkoblinger opprettholdes. Modulen støtter også BLE 2Mbps, LE Secure Connections, LE Privacy 1.2 og LE Data Packet Length Extension. Størrelsen på modulen er 10,0 mm (L) x 7,2 mm (B) x 1,4 mm (H). Den vil ha en antenne referansedesign for FCC/IC sertifiseringer og gjennomført CE-test.

Mer informasjon hos produsenten: wireless.murata.com/type-1lv (ekstern lenke)

Kommentarer