Strømgjerrig trådløsmodul - Elektronikknett
Type-1LV-MUR472

Strømgjerrig trådløsmodul

En laveffekt kombinasjonsmodul med WiFi og Bluetooth skal kunne forlenge batterilevetiden betydelig, alt i en svært liten formfaktor.

Murata kunngjør at de gjennom et samarbeid med Cypress Semiconductor Corp. har utviklet den nye Type 1LV (CYW43012) løsningen som skal være den strømgjerrigste og minste kombinerte Wi-Fi- og Bluetooth-modulen på markedet.

Sammenlignet med den tidligere Type 1DX (CYW4343W), er effektforbruket omkring 54 prosent lavere i DTIM 1, 60 prosent i DTIM 3, opp til 50 prosent for 2,4 GHz RX, og 28 prosent for 2,4 GHz TX.

Basert på kombinasjonsbrikkesettet CYW43012, tilbyr den lille tobånds Wi-Fi 11a/b/g/n/ (11ac Friendly) +Bluetooth 5.0 modulen dataoverføringshastigheter opp til 78Mbps på Wi-Fi og 3Mbps på Bluetooth. Type 1LV støtter et bredt spekter av populære prosessorer, inkludert PSoC6, i.MX RT, STM32, i.MX, og IP-kameraplattformer, så vel som Linux og RTOS-baserte applikasjoner.

Murata opplyser videre at Type 1LV anvender meget avanserte og forbedrete maskinvaremekanismer og programvarealgoritmer for å sikre optimal sameksistens mellom Wi-Fi og Bluetooth. En innvevd Ipv6 nettverksstakk kan brukes for å holde vertsprosessoren i sovemodus smatidig som nettverksforbindelser opprettholdes. Modulen støtter også BLE 2Mbps, LE Secure forbindelser, LE Privacy 1.2, og LE Data pakkelengdeutvidelse.

Modulen måler 10 x 7,2 x 1,4 mm.

Kommentarer