Strømgjerrig trådløsmodul

En laveffekt kombinasjonsmodul med WiFi og Bluetooth skal kunne forlenge batterilevetiden betydelig, alt i en svært liten formfaktor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Murata kunngjør at de gjennom et samarbeid med Cypress Semiconductor Corp. har utviklet den nye Type 1LV (CYW43012) løsningen som skal være den strømgjerrigste og minste kombinerte Wi-Fi- og Bluetooth-modulen på markedet.

Sammenlignet med den tidligere Type 1DX (CYW4343W), er effektforbruket omkring 54 prosent lavere i DTIM 1, 60 prosent i DTIM 3, opp til 50 prosent for 2,4 GHz RX, og 28 prosent for 2,4 GHz TX.

Basert på kombinasjonsbrikkesettet CYW43012, tilbyr den lille tobånds Wi-Fi 11a/b/g/n/ (11ac Friendly) +Bluetooth 5.0 modulen dataoverføringshastigheter opp til 78Mbps på Wi-Fi og 3Mbps på Bluetooth. Type 1LV støtter et bredt spekter av populære prosessorer, inkludert PSoC6, i.MX RT, STM32, i.MX, og IP-kameraplattformer, så vel som Linux og RTOS-baserte applikasjoner.

Murata opplyser videre at Type 1LV anvender meget avanserte og forbedrete maskinvaremekanismer og programvarealgoritmer for å sikre optimal sameksistens mellom Wi-Fi og Bluetooth. En innvevd Ipv6 nettverksstakk kan brukes for å holde vertsprosessoren i sovemodus smatidig som nettverksforbindelser opprettholdes. Modulen støtter også BLE 2Mbps, LE Secure forbindelser, LE Privacy 1.2, og LE Data pakkelengdeutvidelse.

Modulen måler 10 x 7,2 x 1,4 mm.

Powered by Labrador CMS