Snapper opp Solarflare - Elektronikknett
SolarFlare

Snapper opp Solarflare

Xilinx kjøper opp Solarflare Communication, og varsler konvergerte SmartNIC løsninger, rettet mot dynamiske arbeidslaster i datasentre. Overgangen til plattformselskap fortsetter. 

 

Xilinx, Inc. melder i dag at de har gått inn i en endelig avtale om å kjøpe Solarflare Communications, Inc., et privateid firma som holder til i Irvine, California. Solarflare fokuserer på avanserte nettverksløsninger med lav forsinkelse, rettet mot kunder innen områder fra FinTech til skydata. 

Xilinc ser dette som en mulighet til å kombinere sine FPGA, MPSoC og ACAP løsninger med Solarflares nettverksgrensesnittkort (NIC) teknologi med ultralav forsinkelse samt Onload programvare for applikasjonsakselerasjon, og dermed muliggjøre nye, konvergerte SmartNIC løsninger. Dette vil ytterligere styrke Xilinx’ uttalte “data center first” strategi, og overgang til et plattformselskap.

Xilinx og Solarflare har samarbeidet om avanserte nettverksteknologi gjennom de to siste årene, der Xilinx gikk inn som en strategisk investor i 2017. De to selskapene demonstrerte nylig deres første felles løsning – en énbrikke, FPGA-basert 100G SmartNIC, i stand til å prosessere 100 millioner pakker per sekund inn og ut, alt på mindre enn 75 watt.

Oppkjøpet forventes fullført i andre kvartal i regnskapsåret 2020.

Kommentarer