Rohm kjøper Panasonic-virksomhet i Japan - Elektronikknett
euro-laptop-account-business-cash-coin-1436335-pxhere.com

Rohm kjøper Panasonic-virksomhet i Japan

ROHM har kjøpt en del av diode- og transistorvirksomheten fra Panasonic Semiconductor Solutions i Japan.

Selve overføring av virksomheten er planlagt i oktober 2019. ROHM skal håndtere salg av disse produktene til Panasonics nåværende kunder til detaljene for overføringen er bekreftet.

ROHM har den største markedsandelen globalt for små signaltransistorer og dioder, i konkurranse med Nexperia, og utvider sin virksomhet innenfor bipolare transistorer, Zener-dioder for kretsbeskyttelse, TVS dioder og andre produkter. Dette er for å møte veksten i markedene bilelektronikk, industrielt utstyr og andre applikasjoner.

Avtalen betyr at de vil øke sin markedsandel, gjennom Panasonics bipolare, innebygd motstand og Junction Field-Effect (JFET) småsignaltransistorer, samt Schottky-barriere, TVS, Zener, svitsjer og Fast recovery dioder.

Panasonic skal produsere produktene for Rohm og opprettholde nøyaktig samme forsyningsstruktur som før, fram til at overføringen er fullført.

Selskapet har også bygget opp sin kapasitet for silisium karbid (SiC)- og gallium nitride (GaN)-transistorer som en del av fokuset på automotive- og industrielle applikasjoner.

Kommentarer