Ønsker å bli verdens første 5G-drevne messesenter - Elektronikknett
5g-hannover

Ønsker å bli verdens første 5G-drevne messesenter

Deutsche Messe, som blant annet arrangerer Hannover Messe, har ambisjoner om å bli verdens beste messeanlegg med full 5G dekning. Selskapets planer innebærer å omdanne sitt 100 hektar utstillingssenter i etapper til en svært nyskapende multifunksjonell campus som vil bli tilgjengelig som testanlegg for 5G, 365 dager i året.

Årets HANNOVER MESSE med sin 5G Arena er bare begynnelsen; «Smart Venue»-prosjektet tar Deutsche Messes 5G-engasjement til et helt nytt nivå. Selskapet har som mål å rulle ut den nye 5G-mobiltelefonistandarden til alle utstillingshallene og uteområder så snart som mulig. Med 5G tilgjengelig permanent, kan messesenteret være vertskap for tester og demonstrasjoner av en rekke 5G-baserte applikasjoner, heter det.

I første fase av prosessen vil Deutsche Messe bygge et urbant infrastruktursystem, som omfatter et offentlig og privat 5G-nettverk, på selve messeområdet. Nettverket vil omfatte et areal på 100 hektar, inkludert mer enn 30 utstillingshaller, ca. 10 kilometer med transittruter og flere tusen parkeringsplasser. Det fullt funksjonelle nettverket gjør det mulig å demonstrere 5G-applikasjoner og tilby nye tjenester på Deutsche Messes eksisterende Hannover-messer. Det vil også gjøre messesenteret til en testarena og multifunksjonell campus hvor 5G kan testes året rundt i et beskyttet og kontrollert miljø.

Deutsche Messe vil også lansere en ny messe med 5G-tema høsten 2020: 5G CMM Expo.

Kommentarer