Nytt globalt selskap med SBC- og IoT-fokus - Elektronikknett
OKdo_logo
Nytt globalt selskap, ny logo, etablert av Electrocomponents plc som også eier RS Components.

Nytt globalt selskap med SBC- og IoT-fokus

Electrocomponents plc, selskapet bak RS Components og Allied Electronics & Automation, har lansert OKdo, en ny global teknologibedrift som skal fokusere på ettkorts-datamaskiner (Single Board Computer - SBC) og Tingets Internett (IoT).

OKdo har et «enkelt» fokus: Å skape en enestående opplevelse for alle SBC- og IoT-kunder, uansett bakgrunn, mål og ambisjoner.

Det nye selskapet vil gi ende-til-ende-støtte for alle SBC- og IoT-segmenter, som beslutningstakere, gründere, industridesignere, lærere og forhandlere.

Under banneret «Design the World», skal de levere en kombinasjon av maskinvare, programvare, utviklingsstøtte og produksjonstjenester.

– OKdo er testament til vår lidenskap for innovasjon, sier Electrocomponents’ CEO, Lindsley Ruth. – Det gir SBC- og IoT-kunder de nyeste produktene, løsningene og ideene til å inspirere, og gjør det mulig for dem å skape teknologi som gjør livet bedre.

OKdo vil bygge videre på eksisterende relasjoner med SBC-leverandører, inkludert Arduino, BeagleBone og Raspberry Pi. I tillegg har de inngått nye partnerskap med blant annet Arm, NXP, Broadcom, Intel og Seeed, samt voksende teknologiske oppstartsbedrifter som Zerynth og The Things Industries.

Den nye globale nettsiden (www.okdo.com) er nå åpnet i syv land: Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, USA og Japan. OKdo har også satt inn et globalt salgsteam for å støtte bedriftskunder.

Men, går man inn på siden får man beskjed om at de ikke kan levere til vår region. Vi vil tro det er midlertidig, siden de lanserer seg som et globalt selskap.

Kommentarer