Nettseminar om 5G

Elfa Distrelec samarbeider med Kemet om oppfølging av elektronikkdistributørens serie med nettseminar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den europeiske distributøren Elfa Distrelec, som foruten elektronikk leverer automatiserings- og måleprodukter, lanserer den andre delen av Elfa Distrelecs nettseminarserie i samarbeid med den ledende produsenten av kondensator-, sensor- og magnetløsninger, KEMET Electronics. Det gratis nettseminaret, som tar for seg overgangen til det svært etterlengtede 5G-nettverket, finner sted tirsdag 30. april kl. 15:00 norsk tid.

Steve Herd, leder for kunderelasjoner og produktansvarlig hos Elfa Distrelec, sier at samarbeidet med Kemet gir Elfa Distrelec mulighet til å gi et unikt innblikk i kompleksiteten bak integreringen av den nye 5G-bredbåndstjenesten. – Denne delen av nettseminarserien vil gi ingeniører og teknikere en omfattende forståelse av teknologien, utfordringene knyttet til overgangsfasen og de tilknyttede produktløsningene Kemet tilbyr, sier han.

Med utgangspunkt i mulighetene som følger med nye teknologier og innvirkningen de har på en rekke helt forskjellige bransjer, vil Nick Stephen, teknisk markedsføringsingeniør hos Kemet, belyse muligheter for teknikere og ingeniører fra forskjellige felt til å eksperimentere med den nye 5G-bredbåndstjenesten.

– 5G-nettverket lover høy hastighet, minimale til ingen forsinkelser og muligheten for å overføre store mengder informasjon på tvers av plattformer og utstyr. I en tid der digitalisering og interaktiv teknologi står sentralt i alle bransjer og funksjoner, kommer denne teknologien til å revolusjonere måten vi ser på data og tilkoblingsmuligheter på, sier Stephen i en kommentar. 

Se denne lenken for å få mer informasjon: http:///bit.ly/DistrelecWebinar5G

Powered by Labrador CMS