Muligheter for leveranser til Luftforsvaret? - Elektronikknett
Luftforsvaret-bilde6

Muligheter for leveranser til Luftforsvaret?

Luftforsvaret planlegger å investere 67 milliarder kroner i materiell i perioden 2018 - 2025. Få vite mer på Programkonferansen Luftsystemer 10. april – frist for påmelding i morgen.

Luftforsvaret planlegger å investere 67 milliarder kroner i materiell i perioden 2018 - 2025. Nesten halvparten av dette beløpet, mere enn 30 milliarder skal brukes på andre anskaffelser enn F-35 og P-8.

Bli oppdatert på utviklingen av Luftforsvaret og anskaffelsesplanene og møt representanter fra Forsvarsdepartementet, Luftforsvaret og Forsvarsmateriell på Fornebu 10 april. Nærmere 100 deltagere så langt.

Forsvarsdepartementet, i samarbeid med FSi, inviterer til programkonferanse Luftsystemer i på Forenbu 10. april 2019. Arrangementet henvender seg til bedrifter og andre interesserte som ønsker å oppdatere seg på utviklingen i Luftforsvaret og kommende anskaffelser. Konferansen vil også gi mulighet til eksklusive møter med representanter fra Luftforsvaret, prosjektene i FMA og investeringsprogram Luftsystemer i Forsvarsdepartementet. Det blir også en uformell middag for nettverksbygging og dialog, som deltagerne inviteres til, umiddelbart i etterkant av konferansen.

Sted: Radisson Blu Park Hotel på Fornebu, 10. april.

Program og påmelding finner du her.