Kitron inngår avtale med finske Efore Group - Elektronikknett
opus_he_racks
Efore designer og produserer spesialtilpassede og standardiserte likestrømssystemer og likestrøm-/vekselstrømforsyninger, her representert ved de nye OPUS HE 7U og HE 12U. Foto: Efore

Kitron inngår avtale med finske Efore Group

Efore Group, med hovedkontor i Espoo i Finland, har valgt Kitron ASA som produksjonspartner for deler av deres EMS-produksjon.

Kontrakten danner grunnlag for et langsiktig partnerskap og har en potensiell verdi på rundt 25 millioner kroner det første året med full produksjon, heter det i en melding onsdag.

Kontrakten omfatter produksjon av kretskort og høynivåmontering. Produksjonen vil foregå ved Kitrons anlegg i Litauen.

– Med deres kompetanse og kapasitet innen EMS-tjenester, anser vi Kitron som en svært verdifull strategisk partner for deler av vår produksjon i EMEA fremover, sier Ruben Tomassoni, VP Operation i Efore.

Efore (ekstern lenke) er et internasjonalt selskap som designer og produserer spesialtilpassede og standardiserte likestrømssystemer og likestrøm-/vekselstrømforsyninger for et bredt spekter av krevende profesjonelle bruksområder, inkludert telekom, industri, medisin, belysning, kraftforsyning og forsvar.

– Kitron har som mål å samarbeide med de viktigste aktørene innen våre definerte markedssektorer. Efore er et ledende selskap innen industriell teknologi for kraftomformingssystemer, og vi ser flere muligheter for våre to selskaper i tillegg til kontrakten vi nettopp har signert, sier Israel Losada Salvador, drifts- og salgsdirektør i Kitron.

Kommentarer