Støtter Alibaba-skyen - Elektronikknett
Cypress PSoC 6

Støtter Alibaba-skyen

Cypress lanserer nå sertifisert støtte for Alibaba Cloud, relatert til design med PSoC 6 mikrokontrollere og trådløse produkter.

Cypress Semiconductor Corp. har utvidet sitt tilbud av skytilkoplinger for deres IoT-løsninger, med AliOS Things, Alibabas innvevde IoT operativsystem.

Dermed kan utviklere enklere lage forbindelser til Alibaba Cloud, som er skyprosesseringsarmen til Alibaba Group, og designe differensierte produkter med de fleksible og sikre funksjonene i selskapets programmerbare PSoC mikrokontrollere (MCU) og den robuste trådløse kommunikasjonen gjennom deres Wi-Fi- og Bluetooth-produkter, heter det i en pressemelding fra Cypress. 

PSoC 6 MCUene er ifølge Cypress bygget nettopp for IoT, med lav effekt og bruk av tokjerne Arm Cortex-M4 og Cortex-M0+ MCU med maskinvarebasert sikkerhet.

Cypress har lagt ut informasjon om hvordan man kommer i gang med PSoC og AliOS Things, inkludert linker for støtte til AliOS programvareutviklingsfiler på Alibaba GitHub, på www.cypress.com/AliOSThings.