Shunter og sikringer på nett - Elektronikknett
RIE004_shunts_microsite

Shunter og sikringer på nett

Nå kommer markedets første ehandelsside på nett som er spesielt tilegnet shuntmotstander og sikringsblokker.

Det hevder i hvertfall Riedon, en amerikansk spesialistprodusent av kraft- og presisjonsmotstander. 

Den nye siden kalt Shunts.com ( https://shunts.com/ ) har til hensikt å forenkle identifisering og kjøp av shunter og sikringsblokker for bruk i et stort spekter av kommersielle-, industrielle-, luft-, transport-, instrumentering- og andre applikasjoner.  

Ordre plassert her skal normalt sendes ut innen 24 timer, opplyser Riedon.  

Rideon Deltec ammeter shunter skal levere en robust og nøyaktig måte å måle et stort område av strømmer, mens selskapets sikringsblokker skal ivareta en varig og sikker måte å beskytte systemer med høye DC-strømmer.

Besøkende på shunts.com kan velge shunter med driftsområder fra 10A til 6000A og sikringsblokker fra 110A til 400A. Begge deler er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner og monteringsmuligheter. 

På siden finner man også veiledninger og opplæringsmateriell.

– Etter fjorårets oppkjøp av Deltec har Riedon blitt verdens ledende produsent av strømfølende shuntmotstander, sier markedsdirektør Frieda Hovsepian i Riedon. – Med denne nye ehandelsplattformen kan vi tilby designere, ingeniører og integratoren den eneste nettbaserte plattformen på markedet for rask og enkel levering av disse stadig viktigere produktene.