Shunter og sikringer på nett

Nå kommer markedets første ehandelsside på nett som er spesielt tilegnet shuntmotstander og sikringsblokker.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det hevder i hvertfall Riedon, en amerikansk spesialistprodusent av kraft- og presisjonsmotstander. 

Den nye siden kalt Shunts.com ( https://shunts.com/ ) har til hensikt å forenkle identifisering og kjøp av shunter og sikringsblokker for bruk i et stort spekter av kommersielle-, industrielle-, luft-, transport-, instrumentering- og andre applikasjoner.  

Ordre plassert her skal normalt sendes ut innen 24 timer, opplyser Riedon.  

Rideon Deltec ammeter shunter skal levere en robust og nøyaktig måte å måle et stort område av strømmer, mens selskapets sikringsblokker skal ivareta en varig og sikker måte å beskytte systemer med høye DC-strømmer.

Besøkende på shunts.com kan velge shunter med driftsområder fra 10A til 6000A og sikringsblokker fra 110A til 400A. Begge deler er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner og monteringsmuligheter. 

På siden finner man også veiledninger og opplæringsmateriell.

– Etter fjorårets oppkjøp av Deltec har Riedon blitt verdens ledende produsent av strømfølende shuntmotstander, sier markedsdirektør Frieda Hovsepian i Riedon. – Med denne nye ehandelsplattformen kan vi tilby designere, ingeniører og integratoren den eneste nettbaserte plattformen på markedet for rask og enkel levering av disse stadig viktigere produktene.

 

Powered by Labrador CMS