Robust nettbrett - Elektronikknett
FZ-L1 front left scanner_v2-screen

Robust nettbrett

Nytt robust syv tommers nettbrett fra Panasonic, for aktive brukere.

Toughbook FZ-L1 er et nytt robust android-basert nettbrett som ifølge produsenten er skreddersydd for ansatte med daglig kundekontakt. Enheten er utstyrt med en syv tommers skjerm og kan integreres med en strekkodeleser. Den er allsidig utformet for bruk i en rekke bransjer som hotell, restaurant, produksjon og transport.

Nettbrettet kommer i flere utgaver. Det er tilgjengelig med WiFi, 4G, Google services, strekkodeleser for skanning av 1D, 2D og QR-koder. Inkludert strekkodeleseren veier enheten 480 gram.

Toughbook FZ-L1 har Android 8.1 Oreo med støtte for fremtidig oppdatering til Android 9. Enheten er utstyrt med Qualcomm 1.1 GHz Quadcore-prosessor med 2 GB RAM-minne og 16GB lagringsplass. Den skal være kraftig nok for alle oppgaver og energieffektiv nok til å takle en hel arbeidsdag med mulighet til å bytte batteri under bruk. Det er også tilgjengelig ekstrautstyr som belteholder, ekstrabatterier, stylus-penner, skjermbeskyttelse, singel- og multilader m.m. 

Enheten er utviklet basert på Panasonics standarder for robusthet, med en IP67-sertifisering for å tåle støv og vann. Enheten tåler å mistes i bakken fra 1,5 meter og kan benyttes i temperaturer fra -10 til +50 grader.

Toughbook FZ-L1 er tilgjengelig på markedet fra høsten 2018 til en anbefalt pris fra 1166 euro eks. mva.