Ny merkevare og superportable TDR - Elektronikknett
T3-SP_Auto

Ny merkevare og superportable TDR

Teledyne LeCroy sjøsetter nå en ny merkevare som de kaller Teledyne Test Tools (T3). Først ut i denne porteføljen er to ekte differensielle reflektometere (TDR) for 10- og 15 GHz områdene.

Teledyne LeCroy introduserer i dag en ny gruppe produkter som skal markedsføres under merkenavnet Teledyne Test Tools (T3). Med dette varsler de en omfattende utvidelse av selskapets tilbud innen testinstrumenter, heter det i en pressemelding.

T3, som skal ivareta en nøkkelferdig plattform for testingeniører, utviklere og skoler, tar av med lanseringen av to nye bærbare, rimelige og meget nøyaktige tidsdomene-reflektometere (TDR).

Dette betyr også at Teledyne LeCroy tar sikte på å ta en litt større bit av instrumentmarkedet: – Lanseringen av testinstrumenter med T3-merket vil utfylle vår oscilloskopteknologi, og drar nytte av flere tiår med markedskunnskap og kundeforhold, for å skape en ”one-stop shop” for våre kunders testbehov, sier Roberto Petrillo, direktør for Teledyne Test Tool Development. T3-teamet har fått en flying start med introduksjonen av to ledende, ekte-differensielle TDR-instrumenter. 

– Gjennom å tilby bærbarhet, pålitelighet og avansert funksjonalitet til en overkommelig pris, leverer våre 10- og 15 GHz TDR en pris/ytelse som andre produkter på markedet ikke er i nærheten av, hevder han.

T3-SPxxD picture Super-bærbare, nøyaktige TDR fra Teledyne LeCroy, med "ekte" differensielle signaler.

Før introduksjonen av T3SP10D (10 GHz) og T3SP15D (15 GHz), har bærbare instrumenter enten vært mye dyrere, high-end TDR, eller single-ended instrumenter med begrenset funksjonalitet. Ifølge Teledyne LeCroy er den éntrådete tilnærmingen, som analyserer en enhet under test (DUT) med matematisk beregning av frekvens- og tidskarakteristikker, ikke nøyaktig nok til å kunne møte dagens behov for å forstå og styre impedanser fra ende til ende i kanalen. Videre krever moderne serielle datastandarder som Ethernet og USB måling av impedansmatching i frekvensdomenet med bruk av S parametere (S11), noe som ville kreve bruk av en uhåndterlig vektornettverksanalysator. 

De to TDRene stimulerer DUT med ekte differensielle- og common mode-signaler, hvilket skal gjøre det lettere å lokalisere impedansavvik nøyaktig.

Instrumentene har raske stigetider på 50 ps (T3SP10D) og 35 ps (T3SP15D) for feiloppløsning (i FR4) på henholdsvis 4,2 mm og 3 mm ved DUT lengder på opp til 40 meter. TDR repetisjonshastigheter på opp til 10 MHz utfordrer langt dyrere TDRs.  

Veiledende pris for Europa er oppgitt til 16.560 EUR.

Opsjoner omfatter internt batteri, lagrings-/reisekoffert, fasetilpassede kabler, differensielle prober, kalibreringssett, og lokal opplæring.

Kommentarer