Multibånd-antenne med høy presisjon - Elektronikknett
ublox-UB154

Multibånd-antenne med høy presisjon

u-blox lanserer ANN-MB multibånd aktive GNSS-antenner, laget spesifikt til behovene til applikasjoner som krever nøyaktige posisjoner på centimeternivå.

ANN-MB mottar signaler på L1- og L2/L5-båndene i alle de fire globale navigasjonssatellittkonstellasjonene (GPS, GLONASS, Galileo og BeiDou)

Antennen har flere monterings- og koplingsalternativer (SMA, SMB, MCX) og støtter et utvidet temperaturområde (opptil 105°C), noe som gjør den egnet til applikasjoner som er utsatt for ekstreme temperaturer.

Før kunngjøringen av u-blox F9-posisjonsplattform, var multibånd GNSS-teknologi primært rettet mot nisjeindustrier. – Med u-blox F9-plattformen tok vi et stort skritt i å redusere kostnadene for GNSS-teknologi med høy presisjon, for eksempel vår nylig annonserte u-blox ZED-F9P-modul. ANN-MB multibånd antenneserien tar dette arbeidet ett skritt videre, og baner vei for nye høypresisjons posisjoneringsapplikasjoner på forbruker- og industrimarkedet, sier JunJun Lu, Senior Engineer Product Management, Product Center Positioning hos u-blox.

En begrenset mengde ANN-MB-00 (SMA) prototyper er tilgjengelig nå, og produksjonen av ANN-MB-serien er planlagt til desember 2018.

Kommentarer