Industriens første 200-W og 100-W USB Type-C

Texas Instruments lanserer to nye USB Type-C og USB PD (Power Delivery)-kontrollere, med fullt integrerte strømbaner. I følge leverandøren tilbyr enhetene TPS65987D og TPS65988 bransjens høyeste integrasjonsgrad som kan redusere designkompleksitet og totale kostnader.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Enhetene er bransjens første USB PD-kontroller for henholdsvis 100 W og 200 W strømforsyning, for å støtte databehandling og muliggjøre fordelene ved USB Type-C i flere applikasjoner som batteridrevne verktøy, spill og headsett for virtuell virkelighet. TPS65987D, en enkeltportsenhet som er designet for 100 W strømkilde, integrerer uavhengige 20-V, 5-A-kilde- og synklastbrytere. Lav RDS(ON) (25mΩ) og motstrømsbeskyttelse i TPS65987D gir en omfattende løsning for å håndtere portens ladingsbehov. Dobbelports TPS65988 kan koble 200 W strøm, og tilbyr to integrerte 5-A toveisbrytere og ekstern strømstyring for å aktivere samtidig 5-A-kildefunksjon.

Enhetene er USB PD 3.0-sertifisert, UL-anerkjent, sikkerhetssertifisert av International Electrotechnical Commission (IEC), og er forhåndsprogrammert for å støtte flere av de vanligste bruksområdene, inkludert DisplayPort- og Thunderbolt-applikasjoner. Andre løsninger støttes gjennom et brukervennlig konfigurasjonsverktøy.

Powered by Labrador CMS