Implementeringsavtale til Prevas - Elektronikknett
Scatec_solar
Foto: Scatec Solar

Implementeringsavtale til Prevas

Solkraftleleverandøren Scatec Solar valgte i sommer Infor EAM (Enterprise asset management) i skyen for å sikre optimal tilgjengelighet og ytelse på sine anlegg verden over. Nå har selskapet inngått en avtale med Prevas AS om global implementering av løsningen.

Avtalen innebærer at man starter implementeringen på to av anleggene nå i høst for så å kjøre en suksessiv utrulling på øvrige anlegg.

einar_alexander_andersen Einar Alexander Andersen, Prevas AS.

Scatec solar er en integrert solkraftprodusent som leverer rimelig og bærekraftig energi over hele verden. Selskapet utvikler, bygger, eier og drifter solkraftverk og produserer elektrisitet fra 322 MW i Tsjekkia, Sør-Afrika, Rwanda, Honduras og Jordan. Selskapet vokser hurtig og har nærmere 1,1 GW under utvikling i Amerika, Afrika, Asia og Midt-Østen, mens målet for 2021 er 3,5 GW.

– Scatec Solar opererer i en fremtidsrettet og spennende bransje og viser gjennom valget av Infor CloudSuite Facilities Management at dette også gjenspeiler måten virksomheten drives på, sier Einar Alexander Andersen, daglig leder i Prevas. – Nå får de en skalerbar løsning som gir de tilgang til mer av Infors brede løsningsportefølje i skyen og vi er stolte over å få være deres leveransepartner fremover, sier han i en melding torsdag.

Kommentarer