Har sikret seg kondensatorer og motstander - Elektronikknett
yageo-rutronik

Har sikret seg kondensatorer og motstander

Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH og den taiwanske produsenten Yageo Corporation har inngått en langsiktig avtale om levering av keramiske kondensatorer og motstander. Dermed har Rutronik sikret leveransen av disse komponentene fram til midten av 2020.

Mangelen på passive komponenter er blitt ekstremt alvorlig, med stigende global etterspørsel etter nye produkter innen smarthus, IoT-kompatible applikasjoner, Industry 4.0 og elektriske kjøretøy er lange ledetider nå normen.

Sutalo_Stefan_Rutronik Stefan Sutalo.

For å sikre forsyninger av keramiske kondensatorer og motstander til sine kunder har Rutronik inngått en langsiktig avtale med Yageo for disse komponentene. Resultat er at de kan sikre leveranser fram til midten av 2020.

– Når det kommer til motstander og keramiske kondensatorer, har Yageo en global markedsandel på over 25 prosent og har økt produksjonskapasiteten betydelig de siste tre årene. I lys av den nåværende mangelen på passive komponenter, vil Rutroniks kunder spesielt ha nytte av denne langsiktige avtalen, sier Stefan Sutalo, produktmarkedssjef Passive Components i Rutronik.

Kommentarer