Har gjort strømforsyningene smartere - Elektronikknett
9SX-TOWER_

Har gjort strømforsyningene smartere

I følge strømstyringsselskapet Eaton gir den nye avbruddsfrie strømforsyningen 9SX, mer presis informasjon enn noen sinne.

Den nye avbruddsfrie strømforsyningen (UPS), 9SX, kan kobles opp mot administrasjonsplattformer som automatiser en rekke funksjoner.

– 9SX leveres i tårnkonfigurasjon, og bygger på styrkene til 9130. Vi har tatt et eksisterende produkt og gjort det enda bedre ved å legge til funksjoner og egenskaper som støtter moderne IT-applikasjoner og -infrastruktur, sier administrerende direktør for Eaton i Norge, Jon Helsingeng. 

Den nye UPSen skal tilby tilgjengelighet, fleksibilitet og avansert beskyttelse for mindre IT- og datasenterinfrastruktur. I tillegg kan den brukes til nettverk, lagring, telekommunikasjon og industrielle og medisinske bruksområder.

9SX-serien tar over tårnmodellene for 9130, som ble lansert for ti år siden. 9SX bygger på 9130-familien, og legger til nye, smarte funksjoner:

  • Måling for å spore energiforbruk, ved å overvåke kWh-verdier på UPS-nivå
  • Et forbedret LCD-panel med flere parametere for å gi raske og presise statusoppdateringer fra UPS
  • Viser informasjon om anbefalt tidspunkt for bytte av batterier
  • Automatisk gjenkjennelse av Extended Battery Module (EBM)

9SX er designet for å være mer pålitelig, takket være robust topologi, og bruker dobbel konverteringsteknologi for å overvåke strømtilstanden (volt og frekvens) og starter videreføring automatisk i tilfelle overbelastning eller feil på UPS.

Koblet sammen med Intelligent Power Manager, et virtualiseringsklart overvåkningsverktøy, kan håndteringen og overvåkningen administreres i plattformer som VMware, vCenter og Microsoft HyperV. Dette gjør det enkelt å sette opp regelbasert automatisering for strømrelaterte hendelser, som automatisk krisegjenoppretting, kontrollert nedstengelse og integrasjon av cloud orchestrator.

Kommentarer